Select your language

Verzenden en retourneren

Levertijd

Ik stel alles in het werk gesteld om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen binnen Nederland, die op voorraad zijn, worden binnen twee tot vier werkdagen verzonden via PostNL of DHL.

Verpakking

Alle producten worden met de grootst mogelijke zorg verpakt. Als verpakkingsmateriaal wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van tweedehandsverpakkingen om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Het pakketje ziet er daarom van buiten misschien iets minder strak uit dan je mogelijk gewend bent, maar je kunt ervan verzekerd zijn dat het product dat erín zit al mijn aandacht en zorg heeft gekregen.

Verzendmethode

Bestellingen binnen Nederland worden verzonden via PostNL of DHL. Zodra de bestelling is verzonden krijg je een email met de track & trace code.

Verzendkosten

Bestellingen in Nederland van € 95 of meer worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder € 95 in Nederland betaal je € 8,95 verzendkosten.

Beschadigingen

Alle bestelde producten worden met zorg en aandacht ingepakt en verzonden. Mocht een bestelling toch beschadigd aankomen, maak dan direct meerdere foto’s van het beschadigde product en de verpakking. Stuur deze foto’s binnen twee dagen na ontvangst van het pakket naar info@angelic-ceramics.nl. Ik bekijk de foto’s zo snel mogelijk en stort vervolgens de kosten voor het gekochte product terug (dus niet de verzendkosten).

Retourneren

Als een product niet aan je verwachtingen voldoet heb je 14 dagen om dit aan te geven door een email te sturen naar info@angelic-ceramics.nl Na het doorgeven van deze annulering is het belangrijk om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
Verpak het product op dezelfde of op een vergelijkbare manier als dat je het hebt ontvangen. Print of download het herroepingsformulier dat je vindt op de homepagina van de website. Vul dit formulier in en stuur het samen met het product op naar:
Danielle Coeterier
Ginderover 59
5591 JM Heeze

Stuur een email naar info@angelic-ceramics.nl vóórdat je het product opstuurt. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Gebruik ook een verzendmethode met track & trace, want de verantwoordelijkheid voor het eventueel zoekraken van een pakketje ligt bij jou. Het pakketje wordt teruggenomen op voorwaarde dat het product èn de verpakking in perfecte, ongebruikte en verkoopbare staat zijn. Wanneer het geretourneerde product in goede orde is ontvangen èn voldoet aan de voorwaarden van retour, krijg je het aankoopbedrag voor het product binnen twee weken teruggestort op je rekening.